JINOIY JAVOBGARLIK VA JAZO TIZIMI. ASOSIY VA QO’SHIMCHA JAZOLAR - Ergasheva Namunaxon Umarovna (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqolada jinoiy javobgarlik va jazo tizimi, asosiy va qo'shimcha jazolar haqida fikr yuritilgan.