ABU BAKR SIDDIQNING ISLOM DINI UCHUN QO’SHGAN HISSASI - X.U.Samadov; Oltiboyev Xumoyiddin Muzaffar o’g’li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada Abu Bakr Sidiqning islom dini uchun qilgan ishlari amallari u zotning zukkoligi aqliy teran siyosati ezgu amallari taqdim etilgan.