DIN VA TABIAT UYG‘UNLIGI - Uralov Abduxoshim Umirzoq o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada "Din va tabiat" mavzusini o‘rganamiz. Bu bir nechta ma’noni o‘z ichiga olgan muddatli va murakkab muzokarada ishlatilgan atamadir. Bu atama o‘zaro moslashtirilgan bo‘lsa-da, umuman olganda, unda "din" bilan insonning ma’naviy-mazmuniy (ruhiy, manaviy) tarafdagi, "tabiat" bilan esa fizikaviy dunyo va uning o‘ziga xos qonuniyatlari va qoidalarini anglashimizga ahamiyat beradi.