ALISHER NAVOIYNING BIZGA QOLDIRGAN ADABIY MEROSLARI - Muhriddin Oltiboyev Nazirali o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada shoir, davlat arbobi Alisher Navoiy hayoti va asarlari muhokama qilinadi. Bizgacha etib kelgan asarlari haqida.