MAKTAB YOSH DAVRIDA RUHIY FAOLLIKNI SHAKLLANTIRISHNING PSIXOLOGIK MUAMMOLARI - Muhriddin Oltiboyev Nazirali o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab yosh davrida ruxiy faolikni shakllantirishning psixologik muommolari haqida bayon etilgan.