PEDAGOGIKA FANINING ILMIY-TADQIQOT METODLARIDAN FOYDALANISH - Muhriddin Oltiboyev Nazirali o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagogika fani va uning ilmiy-tadqiqot metodlari va ularning turlari haqida so‘z yuritiladi.