UCHLAMCHI QATTIQ QOTISHMALARNING TЕRMIK XOSSALARI - G’aynazarova Qizlarxon Isroilovna; Mamajonova Soboxatxon Rustam qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qattiq qotishmalarning termoelektrik xossalari, va 3 larning miqdorlari, kristallanishi, ularning holat diagrammalari keltirilgan.