NEFT TAYYORLASH MASKANI QURILMALARIDA XAVFSIZ ISHLASH USULLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Jakbarov Dilshodbek Voxobjon o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada neft tayyorlash maskani texnologik qurilmalari va ularning xavfsiz ishlash usullari yoritiladi. Shuningdek, neft tayyorlash maskani texnologik qurilmalarida xavfsiz ishlash usullarini takomillashtirish tizimi o’rganiladi.