JAMOAT XAVFSIZLIGINI TA’MINLASHDA HARBIY XIZMATCHILAR JASORATINING PSIXOLOGIK TAHLILI - Zohirov Nodirbek Ulug‘bekovich (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada harbiy xizmatchilarning jasorat tuyg‘usi, uning tarixdagi o‘rganilish darajasi, ilmiy jihatdan asoslanishi hamda nazariy tahlili muhokama qilinadi.