EHTIYOJMAND OILALARNI IJTIMOIY HIMOYA QILISH, ULARNING BANDLIGINI TA’MINLASHDA IJTIMOIY HIMOYA MILLIY AGENTLIGINING O’RNI - Suyumova Marhaboxon (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqolada aholining ehtiyojmand qatlamlari, muhtoj oilalarni ijtimoiy himoya qilish, ularning bandligini ta’minlash, moddiy-ma’naviy ko’mak berish masalalari hamda bu yo’lda ijtimoiy himoya milliy agentligining o’rni va vazifalari haqida fikr yuritilgan.