O‘ZBEKISTONDA GIMENOLEPIDOZNING TARQALISHI VA UNING PROFILAKTIKASI - Maxmanazarov G‘afur Axnazarovich; Tursunova Muxlisa Akmal qizi; Bahtiyorova Marjona Akmal qizi; Tolibov Bekzod G'olib og'li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Maqolada O‘zbekiston Respublikasi aholi orasida gimenolepidoz kasalligining tarqalganligi, epidemiologik xususiyatlari va oldini olish profilaktik chora-tadbirlari yoritilgan.