SAVDO JARAYONLARI, SAVDONING SHAKLLARI VA TASHKILIY-IQTISODIY TASNIFI - Rahmanova Jamila (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada savdoning mohiyati, xususiyatlari, ijtimoiy shakllari, tashkiliy-iqtisodiy tasnifi hamda savdo jarayonlarining iqtisodiyotda tutgan o’rni xususidagi fikrlar berilgan.