ХИЗМАТ ТЕКШИРУВИ ИНСТИТУТИ ЖОРИЙ ҚИЛИНДИ - Шухрат Узаков; Хайдаров Баҳриддин (Journal of new century innovations, 2024)
Аннотация. Бугунги кунда суд-ҳуқуқ соҳаси шиддат билан ривожланмоқда. Айниқса меҳнат қонунчилигини жиддий ўзгариши, аҳолини ҳуқуқий онги ва маданиятини ривожланганлигининг далолатидир. Мақолада ушбу соҳанинг муҳим жиҳатлари ҳақида ва соҳада амалга оширилаётган ижобий ишлар ҳақида сўз боради.