О‘ZBEK MILLIY LIBOSLARNING ZAMONAVIY MODA OLAMIDA O’RNI - N.D. Yunusxodjayeva Doniyorovna; Yunusxodjayeva Xayrinisa Mallayevna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: О‘zbek milliy liboslari turlari haqida ma’lumotlar. Milliy zamonaviy liboslarini yaratilishi.