O’QUV JARAYONINI SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA DIDAKTIK O’YINLARNING AXAMIYATI - Ziyodullayeva Aziza (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada ta’lim samaradorligini oshirish jarayonida didaktik o’yinlarning axamiyati nechog’lik muhim ekanligi o’quvchilarga didaktik o’yinlarning bilim olishlaridagi xayotga bog’lab o’qitilishi kerakligi nazarda tutilgan.