ҒЎЗАНИНГ F5 ДУРАГАЙ ОИЛАЛАРИДА ҚИММАТЛИ ХЎЖАЛИК БЕЛГИЛАРИНИНГ ИРСИЙЛАНИШ ҚОНУНИЯТЛАРИ - Одашев Муҳаммадусмон Улуғбек ўғли (Journal of new century innovations, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада ғўза ўсимлиги дуругайларида тола махсулдорлиги, чигит ҳажми, чигит вазни ва касалликларга бардошли қимматли хўжалик белгиларини ўзгариши бўйича тадқиқот маълумотлари баён этилган.