BROKKLI KARAMINING SELEKSION XUSUSIYATLARI VA O‘ZBEKISTON SHAROITIDA YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI - Odashev Muhammadusmon Ulug‘bek o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya; Ushbu maqolada brokkli karamining foydali xususiyatlari va yetishtirish texnologiyasi haqida ma’lumotlar berilgan. Maqoladan foydalanib brokkli karamidan yuqori va sifatli maxsulot yetishtirish to’g’risidagi bilimlarga ega bo’lish mumkin.