ҚОРАМОЛЛАР СУТИНИНГ КИСЛОТАЛИГИНИ АНИҚЛАШ - В.М.Дускулов; А.Нарзуллаев; Б.Норқўзиев (Journal of new century innovations, 2022)
Маколада турли худудлардан олиб келинган сут намунасини лаборатория шароитида текшириш натижалари келтирилган.