TA’LIM JARAYONIDA O’QUVCHILARNI SHAXS SIFATIDA RIVOJLANISHIDA MULOQOT VA NUTQNING O’RNI - Ismoilova Nilufar Kayipovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: maqolada o’quvchilarning bir-birlari bilan doimiy aloqa qilish zarurati nutq vositasida amalga oshirilishi, nutq ham odam ongi singari mehnat maxsuli ekanligi yoritilgan.