QISHLOQ XO‘JALIGINI RIVOJLANTIRISHDA UCHRAYDIGAN MUAMMOLAR HAMDA QISHLOQ XO‘JALIGINI RIVOJLANTIRISH LOYIHALARI - Shorustamov Shavkat Shorasul o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: ushbu maqolada, qishloq xo‘jaligini rivojlantirishda uchraydigan muammolar hamda qishloq xo‘jaligini rivojlantirish loyihalari haqida so‘z yuritiladi.