IIS VOSITALARI YORDAMIDA VEB-SAYT BOSHQARUVI - Umaraliyev Jamshidbek To‘xtasin o‘g‘li; Inomjonov Axrorbek Elyorbek o‘g‘li; Ibrohimova Biyranoy Ilhomjon qizi; Abduraximov Ozodbek Azimjon o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada asosan IIS menejeri yordamida veb-sayt boshqaruvi hamda Virtual kataloglarni yaratish. Shu bilan bir qatorda NET Framework, indenfikatsiya va ilovalar haqida ma’lumotlar keltirilgan.