MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IJODIY QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH - Malika Sadikovna Kamalova (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish haqida fikr yuritildi. Shuningdek, bolalarni har tomonlama barkamol avlod qilib tarbiyalashda ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish katta ahamiyatga ega.