TILSHUNOSLIKDA LINGVOPRAGMATIK YONDASHUVNING TUSHUNCHA VA TAMOYILLARI - Valiyeva Dildora Kamalovna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tilning jamiyat va shaxs hayotidagi o‘rni, uni egallashda va undan to‘g‘ri foydalanishda inson amaliy faoliyatining xususiyatlari, ijtimoiy va tabiiy muhit sharoitlari ifoda etilgan. Shu bilan birga maqola bilan tanishgan o‘quvchi pragmatika haqida ham boshlang‘ich bilimlarga ega bo‘ladi.