QUYOSH ENERGIYASIDAN FOYDALANIB TURAR JOY BINOLARI QURISHNING ISTIQBOLI TOMONLARI - B.Sharopov; S.Hakimov; I.Umarov; M.Muxtoraliyeva; F.Dadaxanov; A.Abdunazarov (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada butun dunyo mamlakatlarining quyosh energiyasidan foydalanishning samarali tomonlari keltirib o’tilgan. Quyosh energiyasidan foydalanish, yoqilg’i sarfini kamaytirish hisobiga binolarda issiqlik energiyasidan foydalanishda kattagina iqtisodiy samaradorlikka olib keladi.