ZO‘RAVONLIKKA UCHRAGAN O‘QUVCHILARGA PSIXOLOGIK YORDAM KO‘RSATISH - Xakimova Iltifat Bahadirovna (Journal of new century innovations, 2024)
Ushbu maqola zo‘ravonlikka uchragan o‘quvchilarga psixologik yordam ko‘rsatish bo‘yicha.