JISMONIY TARBIYA O‘QITUVCHISI FAOLIYATINING PSIXOLOGIK XARAKTERISTIKASI - Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich; Erkinov Mehriddin Ravshan o‘g‘li; Abdulahatov Alimardon Abdulalim o‘g‘li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jismoniy tarbiya o’qituvchisining psixologik holati, xususiyati va faoliyat jarayonidan yuzaga keladigan muammolardan chiqish keltirilgan.