ЧУҚУР ГЕОЛОГИК ХАРИТАЛАШ МАЪЛУМОТЛАРИ БЎЙИЧА МОЛГУЗАР ТОҒЛАРИ ГЕОЛОГИК ТУЗИЛИШИНИНГ ЎЗИГА ХОСЛИГИ - Умаров Убайлулло Лутфуллаевич; Рахматов Бекзод Содиқ Ўғли; Элмуродов Отабек Фарход Ўғли (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация: Молгузар тоғларида олиб борилаётган геологик хариталаш ишлари ва уларнинг самарадорлиги.