PEDAGOGLARNING KREATIVLIK IMKONIYATLARI VA ULARNING TARKIBIY ASOSLARI - Avazov Goyibnazar Berduyevich (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada pedagoglarning kreativlik imkoniyatlari va ularning tarkibiy asoslari.Shuningdek, maqolada pedagoglarning kreativlik salohiyatini rivojlantirish metodlari va mazkur jarayon bilan bog’liq kasbiy pedagogik xususiyatlar haqida fikr yuritilgan.