PEDAGOGIKA TA’LIM YO’NALISHIDA CHET TILLARINI O’QITISHNING AHAMIYATI - Hayitova Sevinch Bahodir qizi; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (Journal of new century innovations, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqolada pedagogika ta’lim yo’nalishida chet tilini o’qitishda zamonaviy metodlar, ta’lim shakllari va intraktiv metodlardan foydalanishni aytib o’tilgan