INGLIZ TILINI O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA O’QITISHNING AHAMIYATI - Ishmatova Sevinch Abduxoliq qizi; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (Journal of new century innovations, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida ingliz tilini o’qitishda innovatsion yondashuvlar o’quvchilarning erkin fikrlashi,nutqiy teranliklari, hozirjavobliklari , umumiy o‘rta ta’lim maktablari ingliz tili o‘qituvchisining innovatsion metodlardan foydalanish orqali ta’lim sifatini oshirish yo‘llari yoritib berilgan .