BOSHLANG’ICH SINFLARDA XORIJIY TILLARNI O’QITISHNING USULLARI - Tog’ayeva Maftuna Baxodirovna; Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda ingliz tilini o’qitishda o’quvchilarning til o’rganishga bo’lgan qiziqishini oshirish uchun bu fanni o’qitishning samarali ,zamonaviy usullari va metodlari haqida to’xtalib o’tiladi.