GIDRAVLIK ISHCHI SUYUQLIKLARNING TIZIMDAN TASHQARIGA SIZIB CHIQISHINI NAZARIY TAHLIL QILISH - A.A. Ismatov; R.R Raxmatov (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada gidravlik mashinalaridagi mexanik energiyani yuzaga keltiruvchi gidravlik ishchi suyuqliklarni olib o‘tuvchi elastik quvurlarni bir nechta sabablar ta’siri natijasida uzilish yoki teshik hosil bo’lishi natijasida ishchi suyuqliklarni bosim ostida sirg’ib chiqishi yuzaga kelishi nazariy jihatdan o’rganilgan.