OILADAGI IJTIMOIY NIZOLARNI PSIXOLOGIK O‘RGANISH VA ULARNI BARTARAF ETISH - Abdurahmonova Zuhraxon Djumaboyevna (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oiladagi nizolarni o‘rganish va ularni ijtimoiy tasavvurlarni shakllantirish orqali bartaraf etishning pedagogik-psixologik xususiyatlari haqida so‘z boradi.