EKTRAGENITAL KASALLIKLARI MAVJUD AYOLLARDA HOMILADORLIK VA TUG’RUQ - Shokirova Dilnozaxon Ikromjon qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Anatatsiya: Ushbu maqolada bugungi kunda yosh onalarda hatto kattalarda ham uchraydiagan, o’zining xavfli asoratlari bilan ona va bola hayotiga katta zarar yetkizadigan animiya yani kam qonlikning sababalri va u kasallikni oldini olish chora tadbirlari to’g’risida gap boradi.