BALIQLARNING KIPRIKLI INFUZORIYALAR KELTIRIB CHIQARADIGAN KASALLIKLARI - Shabbozov Xursanbek; Vohidov Sherzodbek (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya. Ushbu maqolada baliqchilik xo’jaliklarida ko’p uchraydigan Xilodonellyoz kasalligi, uning kelib chiqish sabablari, tarqalishi, davolash va oldini olish choralari, kiprikli infuzoriyalar, ularni tarqalishi, baliqlarga keltiradigan zararlari haqida so’z yuritiladi.