KOTA TAEKVONDOCHILARNI TEXNIK TAYYORGARLIGINING MUAMMOLARI - Boymurotov Faridun (Journal of new century innovations, 2022)
Annotasiya: Taekvondo WT tayyorgarlikning asosiy maqsadi sportchida musobaqada g‘alabaga erishish yoki yuqoriroq natijani ko‘rsatish maqsadida sport bellashuvini to‘g‘ri tashkil qilish hamda olib borish qobiliyatini tarbiyalashdan iborat. Sport taktikasini egallash jarayonida bir qator xususiy vazifalar hal qilinadi.