RUS TILINI O’QITISH METODIKASI VA TEXNIKASI - Qaxarova Alomatxon Abdijabbarovna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Rus tilini o'qitishning asosiy usullariga an'anaviy ravishda o'qituvchining so'zi, suhbati, til va nutq materialini kuzatish usuli, vizualizatsiyadan foydalanish, kitob bilan ishlash kiradi.