МАКТАБГАЧА ЁШДАГИ БОЛАЛАР РИВОЖЛАНИШИГА ҚЎЙИЛАДИГАН ДАВЛАТ ТАЛАБЛАРИНИНГ АМАЛИЁТГА ТАДБИҚ ЭТИЛИШИ - Илесова Лаззат Асан кызы (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация: Мақолада мактабгача ёшдаги болалар ривожланишига қўйиладиган давлат талабларининг амалиётга тадбиқ этилиши баён этилган.