XORIJIY TILLARNI O’RGANISH JARAYONIDA SINONIMLARNING AHAMIYATI - Shodiyev I.M; M.T. Gapparova (Journal of new century innovations, 2022)
Ushbu maqolada til o’rganuvchilarining lug’at boyligini kengaytirishda, xorijiy tillarni o’rganish jarayonida sinonimlarning ahamiyati haqida fikr yuritiladi.