AKADEMIK LITSEYLARDA INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANINI O`QUV PREDMET SIFATIDA O`QITILISHI VA FANLARARO BOG`LANISHI - Ernazarova Nargiza; Xikmatullayev Raxmatullo Omonullo o'g'li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Informatika fani asoslari, rivojlanish tarixi va kelajagi keltirib o`tilgan. Informatika ilmiy fan sifatida maktab dasturida nisbatan yaqinda paydo bo’ldi. Ammo nima uchun kompyuter fanlarini o’rganish va uni qanday qilib aniq bajarish kerakligi haqidagi savollar hali ham munozara mavzusiga aylanadi.