DEHQONCHILIK SOHASIDA VITAMINLARGA BOY OZIQ-OVQAT MAHSULOTLARINI YETISHTIRISH - Dedajanova Xilola Baxtiyor qizi (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Maqolada dehqonchilikda aholini oziq-ovqat mahsulotlari bilan ta’minlashda vitaminlarga boy mahsulotlar yetishtirishning ahamiyati bayon etilgan. Respublikamiz hududlarida yetishtirilayotgan poliz, meva-rezavorlar va uzum mahsulotlarining hajmi va tahlillari keltirilgan. Shuningdek, dehqonchilik sohasidagi uchrayotgan ayrim muammolar ko’rsatib o’tilgan va tegishli tavsiyalar ishlab chiqilgan.