MATEMATIKA FANINI O’QITISHDA PEDAGOGIKANING ILMIY- TADQIQOT METODLARIDAN FOYDALANISH - Xikmatullayev Rahmatullo Omonullo o'g'li; Ernazarova Nargiza Ma'rufjon qizi (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Ushbu maqolada matematika fanini òqitishda pedagogika faniga boģlash va uning ilmiy-tadqiqot metodlari va ularning turlari haqida so‘z yuritiladi.