INJEKTOR TAMINOT TIZMLARNI TAKOMILLASHTIRISH - Islomov Jahongir Yodgor o’g’li (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada avtomobillarni asosiy texnik qismi hijoblangan injektor haqida ma’lumotlar berilgan. Ma’lumotlarda injektorli tizim, uning ishlash prinsipi, ichki tuzilishi va vazifasi to’g’risida ham to’xtalib o’tilgan. Qolaversa injektorni chizmadagi sxemasi ko’rsatib o’tilgan.