IJODKOR BADIIY TAFAKKURI VA MILLIYLIK - Berdiyeva Nilufar Ibodullayevna (Journal of new century innovations, 2022)
Annotation: Ushbu maqolada ijodkorning badiiy tafakkuri va she’riyatdagi milliylikning o’ziga xos xususiyatlari aks ettirilgan. A.Navoiy, A.Oripov, H.Sharipov va Tolib Yoʼldoshning ayrim she’rlaridagi ijodkor tafakkuri milliylikning ko’rinishlari tahlil qilingan.