ГЕОЛОГИК ВА ГЕОФИЗИК УСУЛЛАР МАЖМУАСИ ЁРДАМИДА ЗИРАБУЛОҚ МАЙДОНИДА МАЪДАН КОНЛАРИНИ БАШОРАТ ҚИЛИШ - Яндашов Исломжон Собит ўғли.; Бўриев Бехруз Очилди ўгли.; Элмуродов Отабек Фарход Ўғли (Journal of new century innovations, 2022)
Аннотация: Зирабулоқ майдонида маъдан конларини башорат қилишдаги қилинган ишлари хақида.