QORAKO’L TUMANI TARIXI, XO’JALIGI, MAORIFI HAMDA ILM FANDA ERISHGAN YUTIQLARI - Yangiboyev Abdulaziz O’tkir o’g’li; Ne’matov Azizbek Tohir o’g’li (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsıya:Ushbu maqolada Qarako’lning tarixi,maorifi ,xo’jaligi hamda ilm-fan yutiqlari haqida atroflicha fikr yuritilgan bo’lib manbalar tahlili asosida tahlil qilingan bo’lib hisoblanadi.