SVAMI VIVEKANANDANING IJTIMOIY VA SIYOSIY QARASHLARINING KONSEPTUAL VA NAZARIY TAHLILI - Abdusalimov Abror (Journal of new century innovations, 2022)
Annotatsiya: Maqolada Svami Vivekanandaning ijtimoiy va siyosiy qarashlarining shakllanishi, uning jamiyatda sodir bo’layotgan ijtimoiy va siyosiy jarayonlarga munosabati tahlil qilinadi. Uning ijtimoiy qarashlari “ideal jamiyat” konseptsiyasini tahlil qilish orqali ochib beriladi.