IJTIMOIY TARMOQLAR ASOSIY REKLAMA MAYDONI SIFATIDA - Rustamov Zafar Xudoyqulovich (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlar va uning biznesga ta’siri masalalari ko‘rib chiqilgan, mualliflarning nazariy yondashuvlari, mamlakatda ijtimoiy tarmoqlarda reklamaning ommalashuviga ta’sir ko‘rsatuvchi omillar ochib berilgan