ELEKRTOKARDIOGRAFIYANING FIZIKAVIY VA TIBBIY AHAMIYATI - Xodjayeva D.Z.; Xamrayeva M.Sh.; Xudoynazarova G.; Xudoyqulova M. X. (Journal of new century innovations, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada elektrokardiografiya (EKG) haqida maʼlumotlar keltirilgan. Elaktrokardiografiyaning fizikaviy asoslari, EKG qo’yish tartibi, EKGga bemorlarni qanday tayyorlash mezonlari bo’yicha ma’lumot va tavsiyalar berilgan.