CHOP ETTIRILGAN MAQOLALARIGA IQTIBOS KELTIRILISHI - Sharipov Salim Salomovich (Journal of new century innovations, 2022)
Annatatsiya: Ush bu maqolada yosh ilmiy izlanuvchilarga Goodle Akademiyasini tanishtirish orqali uning imkoniyatlarini ham ko’rsatib o’tishni maqsad qilindi. Tekshirishlar Google Chrome bravzeri orqali Google Akademiyasidan qidirish orqali amalga oshirildi va Google Chrome bravzeriga ta'sir indekslari (faqat ko'rsatilgan natijalar bo'yicha hisoblanadi) hisoblovchi kalkulyatorni o’rnatish orqali hishir indiksini (har bir maqola uchun) hisoblash mumkinligi takidlandi.